Retourbeleid

Wanneer u onverhoopt toch niet tevreden ben met de bestelling is het bij ons geen enkel probleem om deze te retourneren.

Retourneren
Wanneer je niet tevreden bent over het door jou bestelde artikelen dan heb je bij ons de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Stuur het ingevulde retourformulier samen met de factuur mee met de zending. LET OP: Wanneer het bovenstaande niet correct of onvolledig is ingevuld kunnen wij uw retouraanvraag helaas niet in behandeling nemen.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Wanneer er niet aan de retourvoorwaarden wordt voldaan zal de retourzending niet volledig worden terugbetaald, niet worden terugbetaald of niet in behandeling worden genomen.

Terugbetalingen
Wanneer het product in ons magazijn is ontvangen en na controle aan de retoureisen voldoet, zal het product zo snel mogelijk geruild worden of zal het aankoopbedrag direct op je bankrekening teruggestort worden.

Te laat of missende terugbetalingen
Bij aankomst van het desbetreffende product / producten sturen wij je een mail ter bevestiging en storten wij het bedrag zo spoedig mogelijk, maximaal 14 dagen na ontvangst terug op uw rekening. Wanneer het product niet aan de retourvoorwaarden voldoet zullen wij hier contact met u over opnemen.

 

Verzendkosten

Wanneer een bestelling wordt geretourneerd bent u zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retourneren van de retourbestelling.

 

Retourvoorwaarden Loreana: 

  • U dient het product binnen 14 dagen na ontvangst te hebben teruggestuurd
  • U dient het retourformulier juist en compleet bij de retourproducten te hebben bijgevoegd
  • U dient het product in ongebruikte staat te retourneren
  • U dient het product in originele verpakking aan te leveren
  • Het product wordt gecontroleerd op schade die door de klant is toegebracht, het opsturen van een beschadigd product door eigen toedoen wordt niet in behandeling genomen.

Wanneer er niet aan de retourvoorwaarden wordt voldaan zal de retourzending niet volledig worden terugbetaald, niet worden terugbetaald of niet in behandeling worden genomen.